Jag 4/10 2003 väl passerat 60 år

       Mitt liv handlar naturligtvis mest om Animalen där jag är ordförande och mina katter - "min stora sjukdom". Murre min stora "Kram Nalle" har nu den vägen vandrat och befinner sig i katthimlen med Utte-Putte min Egyptiskla MAU och Sotis, som också den vägen vandrade, Kvar finns bara min älskade lilla Gumma ja hon heter Gumman, hon har nu fått en ny kompis 15 år gammal som heter Murre. Stor saknad också efter min gamla kattgrupp: Piff, Puff, Snurran, Foxy, Mimmi, Kajsa, Zazza, Tiger och Tarzan. Ett annat stort engagemang är Falubygdens IT-Seniorer där jag undervisar och är ordförande. Inte får man förglömma ett brinnande intresse för SPF Falubygden där jag var webmaster, och vi startade det hela, sidorna skrevs av Barbro Hellberg. Hon har nu lämnat över till Bo Bävertoft.

Jag gillar blommor, segling som jag knappt kan praktisera mera, och att göra saker med händerna. Andra sjukdomar är: kötträtter, kantarellstuvning i snäcka, en flaska gott vin i goda vänners lag, kräftor och surströmming. Sommartid en liten en med sillen och färskpotatisen med gräddfil och gräslök. Juletid min egen rödbetssillsallad och stora skivor skinka. Julvört med äkta riktig edamer från Edam. Inte undra på att magen ser ut som den gör nu när jag knappt kan röra mig.

Ni når mig på home@knutte.eu eller i nödfall på: info@animalen.org
Till min andra hemsida.

Med varmt hjärta.
Knut

Kopparvägen 35F. 79142 Falun.

Gumman

 Min nya Murre kom 12/3 11 ca 15 år gammal tror vi har fått flytta till grannen 16/4. Han gick inte ihop med Gumman de bara fajtades hela tiden.

     Gamla Gruppen som den var förut.